Laden...
Utrecht | 21-06-2021
Stadsschouwburg Utrecht
Dave
Luza

Dave Luza (1974) woont met zijn vrouw en zoon in Düsseldorf. Na zijn opleiding als dramadocent, heeft Dave vooral veel gespeeld. Hij won improvisatieprijzen in o.a. Nederland en Duitsland en speelde succesvolle shows in München, Indianapolis en Orlando. Dave is sinds 1999 lid van Op Sterk Water en geeft daarnaast ook workshops aan bestaande groepen en bedrijven.

Naast Op Sterk Water heeft Dave een succesvolle comedypodcast over bordspellen (This Game is Broken). 

Heb je interesse in een workshop Impro-cabaret? meer informatie: info@opsterkwater.nl

Tim
Zeegers

Tim Zeegers (1981) studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht en improviseert sinds 2001 bij Op Sterk Water. Daarnaast presenteert hij theateravonden en congressen, acteert hij in korte films, presenteerde hij radioprogramma's op Radio Rijnmond en 3FM en verscheen hij in diverse televisieprogramma's.

Naast zijn werk in het theater is Tim veganist, dierenrechtenactivist en motorrijder. Hij is ook heel af en toe thuis bij zijn twee kinderen in Nijmegen.

Daniel
Koopmans

Daniel Koopmans (1973) is acteur en kleinkunstenaar en sinds 2000 lid van Op Sterk Water. Hij studeerde af aan de theateracademie Arnhem, werd tweede op het Amsterdams Kleinkunstfestival, speelde bij diverse jeugdtheatergezelschappen en maakte locatievoorstellingen voor onder andere Oerol en Over het IJ.

Daniel is regelmatig te zien op tv, van GTST en Koppensnellers tot Zondag met Lubach. Hij is trainer bij Omdenken en houdt van broodbakken en wielrennen.

BINNENKORT IS DE AARDE NIET MEER BEWOONBAAR. OP STERK WATER ZET DAAROM IN DE NIEUWE VOORSTELLING 'IN SPACE' KOERS NAAR EEN NIEUWE PLANEET. EEN SUPERCOMPUTER HEEFT EEN SELECTIE GEMAAKT VAN MENSEN MET WIE ZE DEZE REIS EN DE POPULATIE VAN DE NIEUWE PLANEET HET BESTE KUNNEN UITVOEREN. EN WAT BLIJKT? HET ZIJN PRECIES DE MENSEN DIE VANAVOND IN DE ZAAL ZITTEN! 

'In Space' is een geïmproviseerde ruimtereis met de mannen van Op Sterk Water als crew. Gebruik makend van de talenten van het publiek leggen zij elke voorstelling een compleet nieuwe en unieke reis af, met als einddoel een nieuwe thuisplaneet. Wat neem je mee? Wie laat je achter? En wat kun jij dat bruikbaar is op een ruimteschip? Ontdek het in de nieuwste voorstelling van Op Sterk Water: 'In Space'...

“Verbale acrobatiek van het allerhoogste niveau,” (★★★★ Theaterkrant) en “Alle improvisaties, die regelmatig ook gezongen worden, zijn van hoog niveau,” (★★★★ Scènes) werd er geschreven over de laatste show van Op Sterk Water.

Naar de speellijst