Preview: Maakt Alles Beter, Horst

Affiche Op Sterk Water Maakt Alles Beter

Op deze speciale previewavond in het Gasthoês in Horst geeft Op Sterk Water een kort voorproefje van wat je van hun kerstshow kunt verwachten! Je kunt ook gewoon nu al kaarten kopen, neem daarvoor contact op met het theater!

Op Sterk Water is al twintig jaar een begrip in de Nederlandse theaters. Ze zijn dé toonaangevende improvisatiecabaretiers van Nederland. Van grote tournees met thematische voorstellingen tot kleine schoolprojecten, Op Sterk Water beheerst alle aspecten van improvisatie om iedere doelgroep en iedere bezoeker aan zich te binden.

Op Sterk Water staat garant voor een weergaloze avond vol hilarische improvisaties. Muzikaal, actueel en vlijmscherp! Vanaf de zomer van 2021 maken de mannen van Op Sterk Water alles beter. Want er valt veel beter te maken, vanuit welk perspectief je het ook bekijkt. Met razendsnelle gedachtesprongen, perfect getimede grappen en virtuoze liedjes voegen ze een gouden randje toe aan jouw werkelijkheid. Heb jij geen problemen? Niet getreurd, ook dat lossen ze op! Want Op Sterk Water maakt alles beter.

“Verbale acrobatiek van het allerhoogste niveau,” (★★★★ Theaterkrant) en “Alle improvisaties, die regelmatig ook gezongen worden, zijn van hoog niveau,” (★★★★ Scènes) werd er geschreven over de laatste show van Op Sterk Water.

Datum

23 sep 2021
Expired!

Tijd

20:00 - 22:00

Locatie

't Gasthoês
Gasthuisstraat 25, 5961 GA Horst
Website
https://www.gasthoes.nl