🎄 Kerst Op Sterk Water. Gorinchem! 🎭

Dave, Daniel en Maaike kijken uit naar de kerst!

Op Sterk Water legt dit jaar óók op 16 november aan in Gorinchem. Zonder pepernoten, maar met opnieuw een geïmproviseerd spektakel. Bereid je samen met Op Sterk Water voor op een decembermaand vol cadeaus, oma’s, sjoelen en meer van die gezelligheid. Geef jezelf een cadeau en kom op 16 november genieten van de compleet geïmproviseerde voorstelling van Op Sterk Water, waarin jullie, het publiek, de inhoud bepalen.

Misschien spelen ze een scene over het nieuwe recept voor de appeltaart van bakkerij Margriet? Een hartverscheurend lied over hoe Stadsbelang Gorinchem dit jaar nog een nieuwe brug wil realiseren? Of hoe dit jaar Ferdinand dit jaar wel héél vroeg is met de kerstversiering. Van onverwachte persoonlijke blunders tot Gorkumse roddels, Op Sterk Water brengt de gekke, grappige, en soms gênante momenten uit Gorinchem en daarbuiten tot leven met hun unieke improvisatiestijl. Met Dave Luza, Maaike Martens, Daniël Koopmans.

Mis het niet – reserveer nu je tickets en maak je klaar voor een kerstfeest dat je nog lang zal heugen!

​All you want for Christmas is Op Sterk Water! ​Op Sterk Water is al 25 jaar dé toonaangevende cabaretgroep als het gaat om improvisatietheater. Elke show anders en toegespitst op het publiek, maar altijd muzikaal en bovenal hilarisch.  

Datum

16 nov 2024

Tijd

20:30

Meer info

Read More
Read More