Scholen &
Bedrijven

Op Sterk Water speelt voorstellingen op maat voor jouw bedrijf of school!

Ontdek hier wat mogelijk is
Direct contact opnemenDirect boeken

Over
Op  Sterk Water

Op Sterk Water is dé toonaangevende improcabaretgroep van Nederland. we wisselen spel en muziek af met grappige publieksinteracties. elke voorstelling is uniek, hilarisch en van hoog niveau! Naast de theatertour speelt op sterk water ook voor scholen en bedrijven.

in tijden van social distancing spelen we ook voorstellingen online! Lees verder voor meer informatie.

"Het was fantastisch. Mensen hebben zo hard gelachen om Op Sterk Water. Was precies waarom we aan jullie dachten voor de afsluiting. Even ontspanning en lachen!"

Info

Op Sterk Water verzorgt al 20 jaar de meest hilarische, interactieve en muzikale improvisatievoorstellingen op o.a. congressen, personeels-, relatie-, en klantbijeenkomsten.  

We leveren geen ingestudeerde scènes, maar laten ons inspireren door input vanuit de zaal. Zo maken we de voorstelling samen met het publiek. De plenaire vragen en zaalinterviews worden afgestemd op de inhoud van het evenement. Zo is elke voorstelling uniek en helemaal toegespitst op het publiek en de wensen van de opdrachtgever! 

Op Sterk Water speelt ook schoolvoorstellingen. Zo laten we leerlingen op een voor hen leuke manier kennismaken met theater. Alles wat we spelen is volledig aangepast op hun belevingswereld en wat zij op dat moment willen zien. Het is mogelijk om te betalen via de Cultuurkaart. 

Een voorstelling duurt meestal tussen de 20 en 50 minuten. In overleg kan hiervan afgeweken worden.

De spelers van Op Sterk Water zijn ook in te zetten als dagvoorzitter. Daarnaast is het mogelijk een workshop Improcomedy te boeken. Dave doet dit zowel voor scholen als bedrijven. Tijdens de workshop leren deelnemers te improviseren, associëren en accepteren wat er voor hen ligt. Samenwerken en groepsdynamiek staan centraal. Er kan indien gewenst samen aan een voorstelling als eindresultaat gewerkt worden. En niet onbelangrijk: er wordt veel lol gemaakt!

Heb je interesse in een voorstelling van Op Sterk Water op je evenement of school? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop? Neem dan contact op met Imke van TvB Theater, via info@opsterkwater.nl of 06 263 90 263

Op Sterk Water in tijden van corona

Tijdens de lockdown verzorgde Op Sterk Water elke woensdag een gratis livestream op Facebook Live. Deze show, OSW Takeaway Comedy TV, bieden wij ook aan voor bedrijven die online events hebben. De voorstelling wordt live via het gewenste medium (Zoom, Teams, etc.) gespeeld, op basis van de input die we van de deelnemers krijgen. Natuurlijk wordt ook deze "voorstelling" geheel aangepast op het thema van de meeting!

Neem contact op voor een offerte en de mogelijkheden.

Contact

Imke | TvB Theater
info@opsterkwater.nl
06 263 90 263

Tourneeplanning en theaterboekingen

TVB Theater
www.tvbtheater.nl
mail@tvbtheater.nl
020 - 30 80 747

Wat vinden
de mensen?

Op Sterk Water is een graag gezien gezelschap bij ons in het theater. De mannen spelen goed in op het publiek en hun improvisatietalent maakt de hele zaal aan het lachen. Ook boeken wij ze graag als dagvoorzitter tijdens (zakelijke) evenementen voor een vleugje humor!
— Sportgala, de Kring Roosendaal
Het optreden werd zeer gewaardeerd. Wat bijzonder knap hoe de mannen inspelen op de kort daarvoor verkregen informatie. Ze hebben een prachtige rol vervuld in onze eindejaarsbijeenkomst.
— L. van Wonderen, GP Groot
Alles ging goed. De techniek en spelers waren mooi op tijd en de voorstellingen werden goed ontvangen. Onze leerlingen vinden het altijd spannend, zijn wat timide, maar ze vonden het te gek kregen we terug.
— C. van der Neut, 2 schoolvoorstellingen in Zeist
Het was fantastisch. [...] Mensen hebben zo hard gelachen om Op Sterk Water. Was precies waarom we aan jullie dachten voor de afsluiting. Even ontspanning en lachen!
— Gemeente Amsterdam
Het was onwijs leuk en ik heb veel enthousiaste reacties gehad. Ik heb van een collega al gehoord dat hij jullie ook gaat boeken voor een ander event. Super bedankt.
— M. Hengeveld, Jaarbeurs Utrecht
De voorstelling steeg uit boven al onze verwachtingen, niet alleen voor de sporters, ook voor de staff, coaches en ouders werden de lachspieren goed getraind!
— R. de Roon, Huldiging Special Olympics
Het was zeker weer geslaagd. Leerlingen vonden het supertof. Wat mij betreft volgend jaar weer!
— L. van Sonsbeek, schoolvoorstelling in Amersfoort
We hebben leuke en positieve reacties gekregen op het optreden. Gemiddeld gaven de deelnemers een 8,5 voor de voorstelling!
— E. Visser, Taal Doet Meer
Al enkele jaren boeken wij de voorstelling voor de MBO Bruisdag in Zwolle. Ondanks dat ze al meerdere jaren aanwezig zijn verveelt het programma nooit en is het altijd vernieuwend. Ook al doen de heren meerdere voorstellingen op een dag, het is niet te zien dat het al de derde voorstelling is. De energie weten ze goed te behouden!
— N. Salet, Bruisweken Zwolle
De collega's waren erg enthousiast! De tranen rolden over de wangen van het lachen.
— Openbaar Ministerie, op SS Rotterdam

Contact

Voorstelling

In Space