Scholen &
Bedrijven

Op Sterk Water verzorgt ook voorstellingen op maat voor jouw bedrijf of school.

Ontdek hier wat mogelijk is
Direct contact opnemenDirect boeken

Over
Op  Sterk Water

Onze optredens liggen vanwege de maatregelen tegen corona stil, maar we zullen zodra het kan weer op de bühne staan! We hopen dat iedereen het ondertussen goed maakt, gezond blijft en een manier vindt om met de situatie om te gaan. Hoewel we allemaal in ons eigen hutje geïsoleerd zitten, kunnen we veel aan elkaar hebben. 

Op Sterk Water Online:
Goed nieuws! Vanwege de huidige omstandigheden spelen we nu ook voorstellingen online. Lees verder voor meer info.

Over op sterk water voor bedrijven:
Op Sterk Water is al jaren dé toonaangevende improcabaretgroep van Nederland. Geen enkele voorstelling is hetzelfde, maar altijd hilarisch, uniek en van hoog niveau! Muzikaliteit en hilariteit staat voorop.
Naast het spelen van theatervoorstellingen spelen we ook school- en bedrijfsvoorstellingen.

"Het was fantastisch. We hebben alleen maar complimenten gekregen over het programma"

Info

Ruim 20 jaar verzorgt Op Sterk Water de meest hilarische, interactieve en muzikale cabaretimprovisaties op o.a. congressen, personeels, relatie-, en klantbijeenkomsten.  

We leveren geen ingestudeerde scènes, maar laten ons helemaal inspireren door input vanuit de zaal. Zodoende maken we de voorstelling samen met het publiek. De improvisaties, interactie, vragen en zaalinterviews worden afgestemd aan de hand van de informatie die uit een briefing komt. Hier kan worden aangegeven wat er speelt en wat belangrijk is.

Op Sterk Water speelt ook schoolvoorstellingen. Op deze manier maken leerlingen op een leuke manier kennis met theater. Het is mogelijk om te betalen via de Cultuurkaart. 

De speelduur is 30 tot 50 minuten.

Naast het boeken van een school- of bedrijfsvoorstelling zijn wij in te zetten als dagvoorzitter. Ook is het ook mogelijk een workshop improcomedy te boeken. Dave doet dit zowel bij scholen als bij bedrijven. Tijdens de workshop leer je improviseren, associëren en accepteren, leer je omdenken, het hoofd vrijmaken, staat samenwerken en groepsdynamiek centraal kan er evt. samen aan een voorstelling gewerkt worden. En niet al te onbelangrijk: er wordt vooral veel lol gemaakt!

Heb je interesse in Op Sterk Water op je evenement of op je school, of wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop neem dan contact op!

Kortingsvoucher
Wij begrijpen dat in deze onzekere tijden het boeken van een bedrijfsvoorstelling niet tot de prioriteiten behoort. Omdat wij op dit moment geen voorstellingen kunnen spelen hebben wij een kortingsactie bedacht, waarbij wij onze opdrachtgevers tegemoetkomen en opdrachtgevers ons op deze manier kunnen steunen. 
 
We hebben namelijk een Op Sterk Water kortingsvoucher in het leven geroepen. Deze voucher geeft je recht op 750 euro korting en is geldig tot een jaar na aankoop! Binnen dat jaar kan de voucher ingewisseld worden in ruil voor een voorstelling op een nader af te spreken datum. Je betaalt dus nu en geniet later. Zo help je ons om verder te kunnen spelen en heb jij een Op Sterk Water voorstelling in het vooruitzicht mét korting! 
 
Deze actie geldt tot 1 september 2020. De voucher is bestemd voor het boeken van een bedrijfsvoorstelling. Neem contact met ons op voor meer informatie of de aanschaf van de voucher!

Op Sterk Water Online
Iedere woensdag- en zaterdagavond om 21:00 uur presenteren we OSW Takeaway Comedy TV! Vers geïmproviseerde sketches en liedjes, online af te halen.

"Want als wij het niet mogen brengen, kom het dan maar halen!"

Blijf lachend op de hoogte via Facebook LIVE !

OSW Takeaway Comedy TV voor bedrijven
Goed nieuws! Vanaf nu kan OSW Takeaway Comedy TV ook geboekt worden door bedrijven. Deze voorstelling wordt live via een online verbinding gespeeld vanuit de input van de werknemers van uw bedrijf. De vragen en (chat)interviews worden afgestemd aan de hand van de informatie die uit een briefing komt.

Neem contact op voor de gage en de mogelijkheden!

Wat vinden
de mensen?

Het optreden werd zeer gewaardeerd. Wat bijzonder knap hoe de mannen inspelen op de kort daarvoor verkregen informatie. Ze hebben een prachtige rol vervuld in onze eindejaarsbijeenkomst.
— L. van Wonderen, GP Groot
Het was onwijs leuk en ik heb veel enthousiaste reacties gehad. Ik heb van een collega al gehoord dat hij jullie ook gaat boeken voor een ander event. Super bedankt.
— M. Hengeveld, Jaarbeurs Utrecht

Contact

Voorstelling

In Space