Welkom op de site van Op Sterk Water! Dé toonaangevende cabaretgroep als het gaat om improvisatietheater. Al meer dan 20 jaar spelen wij voorstellingen in binnen- en buitenland , in het theater maar ook voor bedrijven, instellingen en scholen. Volledig geïmproviseerd, dus uniek, actueel en herkenbaar want: alles geïnspireerd op de input uit de zaal. Zo is elke show anders en volledig toegespitst op het publiek! Scenes, verhalen, sketches, een opera of musical, begeleid door een toetsenist is alles mogelijk en wordt elke voorstelling muzikaal, maar bovenal erg grappig.Check hier de speellijst en koop meteen kaarten!

Impro voor bedrijven

Op zoek naar een leuk intermezzo of een lekkere afsluiter voor je congres of bedrijfsfeest? Op Sterk Water is gegarandeerd inhoudelijk en lachen!

Op Sterk Water voor bedrijven
Naast de shows die we ’s avonds in de theaters spelen, spelen we ook al meer dan 20 jaar voor het bedrijfsleven, instellingen de overheid en het onderwijs. Door mee te luisteren, of met een eventueel voorgesprek, kunnen we inspelen op zaken die actueel zijn, of aan de orde zijn gekomen en door middel van sketchjes en liedjes een
humoristische en relativerende invalshoek geven. Zo kunnen we ingezet worden om een studiedag of congres samen te vatten en af te sluiten, een explosieve start te geven, of een
energieke boost tijdens de after lunchdip. Ook een Kerst-of nieuwjaarsborrel wordt extra feestelijk.
Ook een online, coronaproof bedrijfsuitje is mogelijk! Zie beneden.

Interesse in een show voor uw bedrijf? Neem contact op voor de mogelijkheden.

“Het was echt een succes! Heel veel leuke reacties vandaag gehad van collega’s en onze directeur zelf vond het ook zeer geslaagd. Dank je wel aan de mannen! Leuk en toegankelijk.

Smaakte voor meerdere mensen naar meer!”

referentie optreden Ziekenhuis Bernhoven.

Op Sterk Water voor scholen
Op Sterk Water speelt ook voorstellingen voor scholen. In het theater of in een zaal in de school zelf. Zo laten we leerlingen op een voor hen leuke manier kennismaken met theater. Elke voorstelling is interactief dus alles wat we spelen is volledig aangepast op hun belevingswereld en gaat dus over wat zij op dat moment willen zien. Zie bijvoorbeeld je vakantiebaantje terug in een sketch maar dan als Teletubbies, of een liefdesduet tussen jullie conciërge en de juf Nederlands. De voorstelling is ook te boeken in combinatie met een workshop waarbij de leerlingen de eerste kneepjes van het improviseren aangeleerd krijgen.
Het is mogelijk om te betalen via de Cultuurkaart. Overigens ook erg leuk voor een studie- of heidag met de collega’s!

Interesse in een voorstelling en/of workshops op jouw school? Neem contact op voor de mogelijkheden!

“Wij hebben Op Sterk Water al eerder ingehuurd. Het was zeker weer geslaagd. Leerlingen vonden het supertof. Wat mij betreft volgend jaar weer.”

Schoolvoorstelling in Amersfoort