CAST

Daniel Koopmans

Daniel Koopmans (Nieuwerkerk a/d IJssel, 1973) is naast speler ook artistiek en zakelijk leider van Op Sterk Water, tweede-prijswinnaar AKF, acteur bij Deuten en de Goeij en trainer bij Ja-Maar.

Dave Luza

Dave Luza (Hilversum, 1974) is naast full-time speler bij Op Sterk Water ook succesvol improcabaretier in Duitsland. Hij studeerde Drama aan de Hogeschool voor de Kunsten in Kampen en geeft ook workshops.

OSWDave

Steyn de Leeuwe

Steyn de Leeuwe is acteur en zanger. 
In 2008 studeerde hij af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. 
Daarna speelde hij in het theater o.a. in "De Wijze Kater" (Het Toneel Speelt) , "Voor Eeuwig" (NNT), "de Drentse Bluesopera" (Peergroup), hij was Kees in "Kees de Jongen" (Toneelmakerij) en "King Oeboe" in de gelijknamige voorstelling van toneelgroep Oostpool. 
Op het moment speelt hij Ilias in de "O die Zee" van Tom de Ket en Huub van der Lubbe. 
Hij kreeg voornamelijk veel bekendheid als BNN presentator bij programma's als: Try before you Die, VOC, Badgasten en Tequila.

Steyn de Leeuwe (1981) is acteur en zanger. Afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie, vooral bekend als BNN presentator bij programma's als: Try before you Die, VOC, Badgasten en Tequila.

steyn.deleeuwe

Tim Zeegers

Tim Zeegers (Tilburg, 1981) is full-time speler bij Op Sterk Water en presentator. Hij studeerde aan de Toneelschool Maastricht, maakte radioprogramma's op 3FM en Radio Rijnmond en verscheen in diverse tv-programma's.

timzeegers

CREW

Overige spelers:
Sander Geboers
Maarten Voortman

Techniek:
Robert van Dalen
Patrick Voogsgeerd

Bu­r­e­a­u­m­a­n­a­g­e­r­ & p­u­b­l­i­c­i­t­e­i­t­:
Humor Werkt

Decor:
Robin Vogel
Frank Jansens

Grafische vormgeving:
Paul Hensen
Martine de Jong