NIEUWS

Vrijdag 20 Oktober 2017

3 voorstellingen in 17/18!

Op Sterk Water speelt in 2017/2018 drie verschillende voorstellingen: HOTEL, een Magische Kerst met Op Sterk Water en het Op Sterk Water Songfestival.

Dit theaterseizoen opent Op Sterk Water de deuren van HOTEL! Leef mee met de geroutineerde hoteliers en hun gasten in dit knotsgekke hotel waarin alles kan gebeuren. Spanning, drama, humor en muziek. Reserveer dit unieke en hilarische uitje bij u in de buurt en check in bij: Hotel!

Als u van kadootjes houdt, dan wordt het genieten in December. Witte kerst of niet, wij nemen u mee van gelukzalige kerstochtenden tot de onuitgesproken spanningen van het familiediner in de decembershow: “Een magische kerst met Op Sterk Water!”. Vol gezelligheid, muziek  en vooral humor.

Het Op Sterk Water Songfestival is een virtuoos geïmproviseerd muzikaal spektakel. Met zijn sterke geïmproviseerde hits en het  onnavolgbaar puntensysteem krijgt het Op Sterk Water Songfestival zonder uitzondering DOUZE POINTS!

Dus dit seizoen in de theaters: het Op Sterk Water Songfestival, een Magische Kerst met Op Sterk Water en HOTEL! Klik voor kaarten op de speellijst.

Songfestival 2018 | Home |